Even voorstellen

 

Cilia Parent-Verheijden   – Geboren 29-01-1949 in Amsterdam

André Parent            – Geboren 31-03-1958 in Vlissingen

We hebben elkaar in 1983 leren kennen in Nieuw en st. Joosland waar we op dat moment allebei woonden. We hebben 3 kinderen (1 jongen en 2 meisjes) en inmiddels 5 kleinkinderen (2 jongens en 3 meisjes). En inmiddels ook al 3 achterkleinkinderen.

We hebben samen op diverse plaatsen in Vlissingen en Middelburg en zeker niet te vergeten Westkapelle gewoond en in december 2010 zijn we, waarschijnlijk voor de laatste keer, verhuisd naar een heerlijk appartement in “de Middelburcht” op de 6e verdieping in de wijk Griffioen in Middelburg . We kijken uit over de stad Middelburg en kunnen ‘s morgens vroeg als het zonnetje opkomt er al heerlijk van genieten.

Zoals zoveel mensen hebben wij natuurlijk allerlei hobby’s.
Cilia’s grootste hobby is wel handwerken, vooral haken en breien, en daarnaast het maken van allerlei kaarten en ander knutselwerk. En heeft een mooie ruimte waar ze elke vrijdag sind februari 2016 een clubje organiseert om samen kaarten te maken.
André’s hobby is vooral computeren en daarnaast zingen en het was vaak figuurzagen maar daarvoor ontbreekt tegenwoordig vaak de tijd en/of de zin. Ik heb voor het figuurzagen ook een hele mooie geschikte ruimte van de Middelburcht kunnen huren en ben zo af en toe wel weer eens bezig.

Voor ons was het in 2001 een logische stap om een eigen website te maken om ook aan andere mensen onze werkstukken te kunnen laten zien. Cilia maakt van diverse werkstukken een foto die we dan in fotoalbums plaatsen. De meeste werkstukken hebben we nl ook al niet meer in ons bezit. Deze hebben we aan iemand kado gedaan, speciaal voor iemand gemaakt of verkocht. En zo is de website voor ons dus ook een leuke en goede manier om alles bij elkaar te houden. Inmiddels is de website al aan de 3e versie toe omdat het ook leuk is die af en toe eens te veranderen.

Hopelijk doen we u dan ook een plezier met onze pagina’s.